Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Търси

,,ИМОТИ ЕКСПO“ 2018 г. В ГРАД БУРГАС

,,ИМОТИ ЕКСПO“ 2018 г.  В ГРАД БУРГАС

Имоти Експо – Бургас

Организатор: РС на Национално Сдружение Недвижими имоти

Дата и място на събитието: 14 -15 Юли 2018г.
Флора Експо Център зала № 4
Откриване: 10.00 на 14.07.2018г.

За четвърта поредна година Регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими имоти събира под едни покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти, строителството, банки и други съпътстващи дейности. Традиционно изложението се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона.
Участниците, които градят заедно професионалния пазар в България ще Ви информират за настоящото му състояние, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

Организаторите Ви канят:
Посетете Имоти Експо – Бургас, за да получите най-точна представа за пазара на недвижими имоти и тенденциите в неговото развитие! Не пропускайте тази възможност, ако в близките Ви планове присъства идеята за покупка или продажба на имот! Специализираните съвети и консултации сложния процес по придобиване и продажба на недвижима собственост директно от професионалистите от НСНИ биха Ви помогнали да осъществите Вашата идея и да вземете най-правилното решение за нейната реализация.

Имоти Експо – Бургас се организира със съдействието на Община Бургас и Бургаска търговско-промишлена палата.

Генерален спонсор на събитието е Societe Generale Експресбанк като традиционни партньори в бранша.

Приветствия на откриването на събитието ще поднесат кмета на Бургас – г-н Димитър Николов, областният управител – г-н Вълчо Чолаков, председателя на БТПП – г-н Цанко Иванов и председателя на НСНИ – г-н Добромир Ганев.

Част от лицето на Бизнеса в Бургас и региона Ви очаква!

На 14 и 15 Юли в зала № 4 на Флора Експо Център!
Вход свободен!