Танцово Студио 29 – място за усмивки и добро настроение. Студиото отвoри врати на 18 октомври 2011 г. и предлага разнообразие от танци за малки и големи.
Ако искате да се потопите в горещите латиноритми, да научите нови движения, да оформите страхотна фигура, може да се доверите на основателите на Танцово Студио 29. Зад името стоят хора с богат опит в сферата на танците и развлеченията -екип от квалифицирани преподаватели, коeто предлага разнообразна програма, висока хигиена, приятелска атмосфера и обстановка караща всеки да се почувства по-специален.
Нашата цел е да популяризираме разнообразието от видовете танци и да предложим на хората в Бургас един по-различен, разтоварващ от стресовото ежедневие забавен начин за прекарване на свободното време.
Танцово Студио 29 заема площ от 250 кв/м., от които освен с необходимите мъжка и дамска съблекалня и санитарен възел, разполага и с две модерни и комфортни зали.
Залите са напълно оборудвани за провеждане на различни танцови и аеробни часове. Освен редовните часове, които се провеждат по график, залите могат да бъдат наемани почасово за различни събития.
Танци, емоции, забавление – това сме ние Студио 29. Добре дошли и заповядайте, но…… си носете усмивката !!!!

Адрес

Нашият Адрес:

Бургас, к-с Зорница, бл.75, ет.2

Телефони:
Електронна поща: