Дейността на фирмата започва през март 2000г. и е търговия на едро и дребно с риболовни принадлежности и аксесоари, бойно, ловно, спортно, пневматично и газово оръжие.
В търговската политика на БУЛИТ-2000 е заложено да осигури на своите клиенти професионални консултации и перфектно обслужване на продаваните стоки. Целта на този сайт е да изградим един информационно-търговски on-line магазин, който да задоволява потребностите на всички ловци и риболовци на територията на България, като им осигурим качествени продукти на изгодни цени.
Постоянните ПРОМОЦИИ на успешни и качествени стоки прави сайта ни атрактивен и Ви кара да го посещавате редовно.
Предлагаме пълно оборудване както за любителски, така и за състезателен риболов.
Ние сме изключителен представител за България на продуктите на фирмите LASER SHOT и TRAMONTINA /за мачете и ловни ножове/. Дистрибутираме продукти на световно-известни марки като: BALZER, FORMAX, ZEBCO, QUANTUM, BROWNING, SUZUKI /двигатели за лодки/, и други.
Ние предлагаме на своите клиенти и удобството да си извадят риболовен билет докато разглеждат и пазаруват в магазините ни –гр. Пловдив, ул.”Димитър Стамболов”10 /1-ви етаж/, а от месец Януари 2013г. и в магазин гр.София, бул.“Асен Йорданов“№9. Таксите за издаване на риболовен билет са еднакви с тези на държавната агенция – ИАРА, а срока на билета може да бъде седмичен, месечен, шестмесечен и годишен.
Фирмата разполага и с два лицензирани търговски обекта на територията на гр.Пловдив, от където можете да закупите бойно, ловно оръжие и пиротехника, а също и с оторизирана оръжейна работилница където можете да направите технически преглед и ремонт на всички видове оръжия за граждански цели.
За нас представляват интерес Вашите виждания за това кои от стоките са актуални в момента и се продават във Вашия град – цени, модели и всичко друго, което Ви вълнува или интересува, а ние ще направим всичко възможно да Ви го доставим на конкурентна цена.
С благодарност бихме приели всяка критика и съвет относно работата ни, защото Вашето мнение е най-важното за нас.

Адрес

Нашият Адрес:

София 1592, бул. Асен Йорданов 9

Телефони:
Електронна поща: