Фирма Бошнаков ЕООД е бързо развиваща се семейна компания. Създадена през 1991 година и специализирала се през годините  в продажбата на строителни материали, продукти за бита, ремонта и оборудването на дома, офиса, хотела и ресторанта. MASTERHAUS  е търговска марка на първия български  строителен хипермаркет, собственност на  фирма “Бошнаков ЕООД”.

Нашата мисия е да удовлетворяваме потребностите  на своите клиенти откъм разнообразие, качество и цена на предлаганите  стоки. Също така, стоките да отговарят на бързо променящите се тенденции в областта на строителните и ремонтни работи, в бита и в интериорните решения. С високо качество на обслужване да  предоставяме  на своите клиенти професионални съвети и да превръщаме пазаруването на строителни и ремонтни материали в удоволствие.

Ние се стремим да бъдем безспорен лидер на пазара на строителни материали и предпочитан търговски партньор като:

  • Инвестираме в изграждане на нови търговски обекти и търговски площи с цел: да сме по – близо до нашите клиентите, разширяване на асортимента и по-изгодни условия за потребителите.
  • Се стремим към усъвършенстване на професионалните знания и умения на всеки наш служител.
  • Ценим качествата на всеки един служител и насърчаваме тяхното развитие.
  • Внедряваме най-нови поколения информационно-управленски системи с цел повишаване ефективността, конкурентноспособността и оптимизиране на времето при вземане на управленски решения.

 

Работно време

Понеделник

08:00-20:00 ч.

Вторник

08:00-20:00 ч.

Сряда

08:00-20:00 ч.

Четвъртък

08:00-20:00 ч.

Петък

08:00-20:00 ч.

Събота

08:00-20:00 ч.

Неделя

09:00-18:00 ч.