Хотел Свети Мина ** е разположен в непосредствена близост до Вятърната мелница на град Созопол. На няколко крачки от него се намират Амфитеатърът и църквата Св.Св. Кирил и Методий, в която са положени мощите на Йоан Кръстител.

Хотел Свети Мина ** е със семпла архитектура, с лек испански привкус и предлага комфортно и уютно настаняване в 17 двойни стаи с изглед море, обзаведени с нова мебелировка, климатик, телевизор, хладилник и санитарен възел.
Всяка стая разполага с нова мебелировка – гардероб, нощни шкафчета, двойно или единични легла (възможност за 1 допълнително легло), климатик, телевизор със сателитни програми, безжичен интернет и самостоятелен санитарен възел. Стаите са с директен изглед море.

От терасата на хотела се разкрива невероятен изглед към морето … сутрин с пленителния изгрев на слънцето, а вечер с романтичните морски залези. А ням свидетел на всичко това е спиращата дъха Крепостна стена на Созопол.

Ресторант Свети Мина ** предлага селектиран и разнообразен избор за закуска,обяд и вечеря от българската и средиземноморска кухня.

Хотелът разполага със собствен двор и летни беседки. Тук можете да поиграете на тенис на маса, бадминтон, да покажете уменията си на билярд или джаги.

Интернет достъпът е безплатен.

Адрес

Нашият Адрес:

Бургаски минерални бани, кв.Ветрен

Електронна поща: