ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с ПОВЕЧЕ от 20 години опит в тази сфера. Ние предлагаме разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за пълноценния и здравословен сън.

Ние се стремим непрекъснато да се развиваме и виждаме TED като успешен международен бранд. Вярваме, че най-добрите иновации за подобряване на живота,тепърва предстоят и сме сигурни, че ще бъдем част от тях.

 Мисията на TED е да създава качествени и иновативни продукти, които се грижат за здравословния сън и пълноценна почивка.

Основните принципи, към които се придържаме във всекидневната си работа са:

  1. ИновативностВодеща политика на ТЕД БЕД ЕАД е внедряването на иновации в областта на технологиите и дизайна, с които да изпреварим нуждите и очакванията на нашите клиенти и партньори.
  2. ВдъхновениеТърсенето на нови пътища, нестандартни идеи и стремеж за работа извън зоната на комфорт е това, което ни прави различни във всяко едно отношение.
  3. БезупречностКомпанията има изградена стабилна корпоративна култура базирана на взаимност, доверие и професионална отговорност. Ние вярваме в изграждането на коректни и устойчиви бизнес партньорства.

Работно време

Понеделник

09:00- 17:00

Вторник

09:00- 17:00

Сряда

09:00- 17:00

Четвъртък

09:00- 17:00

Петък

09:00- 17:00

Събота

-

Неделя

-