Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Търси

V-то РЕГИОНАЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ „ИМОТИ ЕКСПО – БУРГАС“

V-то РЕГИОНАЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ „ИМОТИ ЕКСПО – БУРГАС“

За пета поредна година Регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими имоти събира под един покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти, строителството, банки и други съпътстващи дейности. Традиционно изложението се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона.

Участниците, които градят заедно професионалния пазар в България ще Ви информират за настоящото състояние на пазара, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

Посетете Имоти Експо – Бургас, за да получите най-точна представа за пазара и тенденциите в неговото развитие! Не пропускайте тази възможност, ако в близките Ви планове присъства идеята за покупка или продажба на имот! Специализираните съвети и консултации, сложния процес по придобиване и продажба на недвижима собственост директно от професионалистите от НСНИ биха Ви помогнали да осъществите Вашата идея и да вземете най-правилното решение за нейната реализация.

Имоти Експо – Бургас се организира със съдействието на Община Бургас и Бургаска Търговско – Промишлена Палата.

Генерален спонсор на събитието е Банка ДСК като традиционни партньори в бранша.

Медийни партньори: Ало.бг, Фактор, Радио 1, Power FM

Приветствия на откриването на събитието ще поднесат кметът на Бургас – г-н Димитър Николов, областният управител – г-н Вълчо Чолаков, Председателят на БТПП – г-н Цанко Иванов и Председателят на НСНИ – г-н Добромир Ганев.

Организатор: Регионална Структура на Национално Сдружение Недвижими имоти

Дата и място на събитието: 7 – 8 Юни 2019 г.

Откриване: 07 юни 2019 г. 10.00 часа, Флора Експо Център, зала №4

Част от лицето на Бизнеса в Бургас и региона Ви очаква!

Вход свободен!

За контакт: Централен офис на НСНИ – 0700 10 805